Ervaring van een paar leden over de kempo.

Waarom ik bij de senioren (vanaf 15 jaar) train.
Kempo is persoonlijk voor mij altijd een vorm van ontspanning geweest waarin je op je eigen tempo jezelf kan ontwikkelen. Kempo bij de senioren is een prettige omgeving waarin je jezelf kan trainen en verbeteren.

Door het verschil van niveau en stijl in de groep kan je je ophalen aan je mede sportgenoten waardoor het altijd uitdagend blijft. Bij de senioren trainen daagt mij goed lichamelijk uit waardoor wekelijks iedere training zijn doel bereikt. 

Ik ben begonnen met Kempo toen ik 8 jaar oud was en ik doe dit nu al 13 jaar. Ik ben begonnen om meer zelfvertrouwen te krijgen en het heeft me in de loop der jaren zeker geholpen om dit te verbeteren. Het is ook een goede manier om met stress om te gaan en je doet even wat anders dan studeren of werken.
Als vechtsport kent het ook verschillende onderdelen, zoals het trainen op techniek, voor de volgende band of voor een wedstrijd.
Trainingen zijn daardoor gevarieerd en het blijft daardoor ook leuk om te doen.

Nieuwsgierig, kom gerust vrijblijvend eens kijken in ‘het Dorpshuus’ of nog beter train gratis een paar keer mee.